Lediga jobb

Interoc är en mellanstor och expanderande byggkoncern med stora utvecklingsmöjligheter, såväl i det egna kompetensområdet som i nya arbetsområden.

Internrekrytering utgör en stor del av våra ledare- och chefstillsättningar så vi ser gärna att du som anställd är intresserad av att växa i tjänsten. På Interoc eftersträvar vi mångfald och ser gärna kvinnliga såväl som manliga sökanden med varierande ålder och bakgrund.


Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Rosanna Rågfelt 

Rekryteringsansvarig


Skicka ansökan till:

rosanna.ragfelt@interoc.seDörr och Fönster söker servicetekniker

Interoc Dörr och Fönster söker ny medarbetare som ska jobba med fönsterservice och utgå från Uppsala/Alunda. 
Meriterande är om du är van vid kundkontakt, har stor social kompetens, snickerikunskaper samt van vid att hantera slutkunder. 


Ansvarig chef
Olafur Jonsson


Interoc Fasad söker murare och arbetsledare

Interoc fasad söker erfaren murare som är intresserad av att kliva upp till rollen som arbetsledare. Interoc erbjuder utbildning och kompetensutveckling med möjlighet att växa i tjänsten. 
Vi letar efter dig som har arbetat i branschen en längre tid men nu är redo att ta ett steg framåt i karriären med ökat ansvar och nya arbetsuppgifter. Du kommer jobba nära kund och ingå i produktionsledningen. 


Ansvarig chef
Andreas Pettersson


Interoc VVS söker montörer och lagbasar

Interoc VVS jobbar både med nyproduktion av bostäder och lokaler samt renovering- och ombyggnad. Vi är auktoriserade på Säker Vatteninstallation och medlemmar i VVS-företagen. Vi har lång och bred erfarenhet inom yrket med nöjda kunder och medarbetare. 


Vi önskar att dessa kriterier uppfylls:

  • VVS-Certifikat
  • Erfarenhet att leda ett arbetslag och kunna fördela arbeten
  • God samarbets- och initiativförmåga
  • Noggrann och punktlig

Som lagbas behöver du ha lätt för att samarbeta tillsammans med kunder och medarbetare och har stor social kompetens.

Du kommer även som lagbas att ingå i ett team där du blir delaktig inom ekonomi samt deltar i möten med beställare och ledning.


Vi uppskattar positiva, lojala och drivande personer i arbetslaget.


Ansvarig chef
Jesper Hult