BRF Styrelse

Interoc-gruppen
Vi kan fasader, balkonger, fönster och dörrar -bland mycket annat. Vi är ert trygga val när det är dags att renovera.

Vi är en byggkoncern som kan ta helhetsansvar och hålla i totalentreprenader från tak till fasad och balkonger till dörrar och fönster 

Det gör oss ofta mer priseffektiva än entreprenörer som arbetar med många olika underleverantörer. De flesta av våra uppdrag handlar om att energieffektivisera fastigheter och att modernisera dem till attraktiva hus. Omfattar din renovering enbart något av våra specialistområden så löser vi självklart även det. Vi verkar främst i Stockholm Mälardalen men installerar dörrar och fönster över hela landet


Vår samlade erfarenhet

Någon sade att det krävs 10.000 timmar för att bli riktigt bra på något. Dessa timmar har vi sedan länge passerat då vi arbetat i branschen i över 70 år. Många av våra anställda har specialisterfarenhet som sträcker sig över fler decennier, både bland våra hantverkare och våra tjänstemän. Så när vi lovar våra kunder ett tryggt samarbete så vet vi vad vi talar om. Kanske är också detta anledningen till att så många bostadsrättsföreningar väljer just oss.   

Vi sätter en ära i att alltid leverera resultat som gör att senaste kunden är vår bästa referens

Från projektering genom hela genomförandet har vi god kommunikation med både beställare och alla som bor i huset. Vi tar helhetsansvaret så att ni som kund kan slappna av i trygg förvissning om att projektet är i goda händer från start till mål. Interoc sätter även en ära i att bistå med de bästa lösningarna, informera och utbilda våra partners och våra kunder för att tillsammans uppnå bästa möjliga resultat. När vi har utfört vårt arbete lever den kvalitetskänsla som symboliserar Interoc kvar i er fastighet i många år framöver.


Interoc utför även stambyten, ombyggnation och nyproduktion.


Osäker på om er fastighet behöver renovering eller i behov av hjälp med projektering? Boka ett förutsättningslöst möte så hjälper vi er! Kontaktpersoner:


Har du frågor kring fönsterbyten och fönsterinstallationer


Fredrik Janrud,  Södra Sverige

Lars Gunnar Björklund, Västra Sverige

Olafur Jonsson, Mälardalen

Jan Magnusson DalarnaHar du frågor kring fasadrenovering, balkonger och tak


Richard Hellström, Storstockholm -Uppsala -Södertälje


Ricky Raippalinna, StorstockholmHar du frågor kring stambyten, invändiga renoveringar och nyproduktion  


Magnus Dahlberg, Storstockholm – Uppsala – SödertäljeEller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig istället!