Entreprenadingenjör till Interoc Fasad
28/4/2022

Bli en i teamet som driver utvecklingen av framtidens energismarta byggnader.

Entreprenadingenjör med inriktning kalkyl till Interoc Dörr och Fönster
28/4/2022

Interoc Dörr & Fönster är ett dotterbolag till Interoc och är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten.

Projektledare Interoc Göteborg
28/4/2022

Interoc Dörr & Fönster har vuxit snabbt senaste åren och verkar i hela Sverige med kontor i Stockholm, Lund, Göteborg och Borlänge.

Driven Projektledare till Interoc Dörr & Fönster - Öst
20/4/2022

Interoc Dörr & Fönster är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten med kontor i Stockholm, Lund, Göteborg och Borlänge. Region Öst täcker Småland och Östergötland. Vi söker en strukturerad och driven projektledare som kan bidra till Interoc Dörr & Fönsters fortsatta expansion och utveckling. Placeringsort är hemmet och du bor med fördel i Småland eller Östergötland.

Senior projektledare till Interoc Fasad
6/4/2022

Vi söker nu dig som är senior projektledare och vill komma till ett expansivt bolag som brinner för att utveckla vårt befintliga fastighetsbestånd för att nå våra nationella klimatmål.

Nu är det fritt fram att beställa fönsterbyten!
5/4/2022

Vi är stolta över att sedan 1 april 2022 vara nummer ett på samtliga HBV-avtal 20-141 för fönster, inklusive montering.

Interoc tar in Afactor som strategisk säkerhetspartner
2/3/2022

Interoc har höga ambitioner om att vara en del i att utveckla byggbranschen. För att kunder till Interoc alltid skall känna sig trygga som leverantör, har Interoc ökat kraven vid rekrytering genom att ta in Afactor som strategisk säkerhetspartner.

Projektledare till Interoc Fasad
23/1/2022

Interoc Fasad är sedan decennier specialiserade på det yttre klimatskalet, från fasadrenovering, tilläggsisolering och puts till takrenovering, fönsterbyte, sanering samt balkongrenovering. Vi är verksamma i Stockholm och runt Mälardalen så som Uppsala, Norrtälje, Södertälje, Västerås och Enköping m.fl. Vi söker nu en driven projektledare som kan bidra till Interocs fortsatta utveckling!

FastighetsMässan 2021
3/12/2021

Stort tack till er som kom och besökte vår monter på FastighetsMässan! Årets mässa besöktes av totalt 2499 besökare, främst fastighetsägare och fastighetsförvaltare. Interoc hade i år temat "Energirenovera".