Interoc dörr & fönster vinner nytt ramavtal med HBV
8/5/2023

Interoc Dörr & fönster AB har vunnit ytterligare ett ramavtal med HBV gällande leveranser och montage av fönster i komposit till allmännyttans inköpsorganisation HBV.

Projektledare till Interoc Dörr & Fönster – Öst
29/3/2023

Som projektledare hos Interoc Dörr & Fönster har du det fulla ansvaret för genomförandet av större projekt i hela regionen. Du ansvarar för arbetsmiljö, planering, kvalitet och ekonomi. Du arbetar självständigt, men i nära samarbete med regionansvarig.

Platschef till Interoc Bygg
4/11/2022

Är du en lösningsorienterad lagspelare som vill arbeta i ett framstående företag med möjlighet till personlig utveckling? Då kommer du att trivas hos oss!

Interoc tar in ägarpartners och skapar Corteco
29/6/2022

Interoc gör en satsning på det yttre klimatskalet tillsammans med investeringsfirman Celero.

Nu är det fritt fram att beställa fönsterbyten!
5/4/2022

Vi är stolta över att sedan 1 april 2022 vara nummer ett på samtliga HBV-avtal 20-141 för fönster, inklusive montering.

Interoc tar in Afactor som strategisk säkerhetspartner
2/3/2022

Interoc har höga ambitioner om att vara en del i att utveckla byggbranschen. För att kunder till Interoc alltid skall känna sig trygga som leverantör, har Interoc ökat kraven vid rekrytering genom att ta in Afactor som strategisk säkerhetspartner.

FastighetsMässan 2021
3/12/2021

Stort tack till er som kom och besökte vår monter på FastighetsMässan! Årets mässa besöktes av totalt 2499 besökare, främst fastighetsägare och fastighetsförvaltare. Interoc hade i år temat "Energirenovera".

Juldonation till hållbar byggteknik
29/11/2021

Interoc skänker juldonation till KTH Live-In Lab som forskar om hållbar byggteknik. Donationen kommer användas till forskning, utbildning och drift inom ramen för Live-In Labs verksamhet. Interocs donation bidrar till Live-In Labs pågående arbete med att möjliggöra smarta och hållbara byggnader för framtiden.