Affärsområdeschef till Bygg och Fastighetsutveckling, Interoc Stockholm

Drivs du av att göra lönsamma affärer och skapa långsiktiga kundrelationer? Besitter du också en gedigen kunskap inom byggproduktion och branschen i stort? Då kan rollen som Affärsområdeschef hos oss vara just den roll som är ditt nästa jobb!

Om tjänsten

I rollen som Affärsområdeschef erbjuds du en unik position, i vilken du får möjlighet att fokusera på att skapa lönsamma affärer samt aktivt bidra till att utveckla Interoc på marknaden. Konkret innebär det ansvar för att skapa och övergripande korrdinera affären från början till slut, där byggandet av långsiktiga relationer med beslutsfattare är lika angelägna arbetsuppgifter som att säkerställa kvalitén iden interna rapporteringen. Tillsammans med övriga affärsområdeschefer är det ni som individer, och i grupp, som formar förutsättningarna för vår framtida projektverksamhet.

Dina fokusområden blir inom:

Sälj/marknad/kund: I ditt arbete ingår ansvar för orderingång, kundrelationer och för att marknadsaktiviteter planeras och genomförts på ett strukturerat och långsiktigt sätt tillsammansmed övriga affärsområdeschefer. Det är viktigt att du har förmågan att skapa förtroende hos beslutsfattare och att du proaktivt driver försäljningsarbetet genom att bevaka marknad och göra bra affärer.

Som affärsområdeschef ansvarar du för hela affären från start till mål och är närmsta chef till platsorganisationen för varje projekt. Du skall även koordinera och styra kalkyl, upphandling, inköp, KMA och anbudsarbetet för affärsområdet.

Ledarskap: Du kommer genom ditt ledarskap att bygga nätverk och skapa goda och långvariga kundrelationer men även ett gott och utvecklande samarbete med dina kollegor. I samarbete med VD och HR skall du även vara drivande i rekryteringsarbetet.

Ledningsarbete: Vidare kommer du att ta en aktiv roll i ledningsgruppen och då arbeta målinriktat för att stärka Interoc position som en nischad Bygg och projektutvecklare inom region Stockholm/Mälardalen. Du vågar utmana, etablerade lösningar och driva affärsutvecklingen framåt.

Du har en byggteknisk utbildning samt flera års branscherfarenhet i ledande befattning. Du är van att arbeta strategiskt och resultatinriktat med försäljning samt är van att leda stora projekt från idé till slutskede. Du har goda kontakter och kännedom av vad som händer på marknaden.

Rollen som Affärschef kräver att du både har pondus och ödmjukhet. Ditt kundorienterade synsätt hjälper dig att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Förhandlingskompetens med ett kommersiellt fokus liksom kunskaper i entreprenadjuridik, branschspecifika normer och regelverk ser vi som självklara.

Du är en driven och resultatorienterad i ditt arbete och trivs med att övergripande leda projekt. Vi ser också att du har en god planeringsförmåga och uthållighet, där du följer upp det dagliga arbetet på ett strukturerat och konsekvent sätt.

Du har förmågan att genom tydligt och inspirerande agerande få kollegor och medarbetare att växa för att nå gemensamma affärs– och projektmål. Du ser fördelen med att utbyta erfarenheter och kunskaper och har en stark vilja att utveckla verksamheten.

Om oss  

Interoc är byggföretaget som erbjuder både specialisten och helhetslösningen. Vi erbjuder hållbara specialisttjänster och totallösningar för byggprojekt inom nyproduktion, underhåll, renovering och utveckling av fastigheter och bostäder. Med vår spetskompetens levererar vi hållbara totallösningar inom såväl renovering som nyproduktion och utveckling avfastigheter. 

Interoc grundades 1950 och flera av verksamheten har en historia som sträcker sig många decennier tillbaka. Huvudkontor ligger Solna. Idag är vi ett 30-tal anställda. Hos oss är det korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter då vi är inne i ett positivt utvecklingsskede.  

Låter detta intressant? 

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt till jobs@interoc.se eftersom vi löpande läser ansökningar och kallar intressanta kandidater till intervjuer.  

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att kontakta Patrik Wågensand, VD
patrik.wagensand@interoc.se tel. 0708-12 90 29 


Välkommen in med din ansökan!  

Kontaktperson

Stylized icon of a person.

Patrik Wågensand

Koncern
VD Interoc AB
0708-12 90 29
E-post
Dela