Driven Projektledare till Interoc Dörr & Fönster, Göteborg

Interoc Dörr och Fönster har vuxit snabbt senaste åren och verkar i hela Sverige med kontor i Stockholm, Lund, Göteborg och Borlänge. Region väst sträcker sig från Halmstad i syd till Jönköping i öst, samt Strömstad och Bengtsfors i norr. Regionen expanderar och vi söker nu en strukturerad och driven projektledare som kan bidra till Interoc Dörr & Fönsters fortsatta expansion och utveckling!

Om tjänsten

Som projektledare hos Interoc Dörr och Fönster har du det fulla ansvaret för genomförandet av större projekt i hela regionen. Du ansvarar för arbetsmiljö, planering, kvalitet och ekonomi. Du arbetar självständigt, men i nära samarbete med regionansvarig.

Förutom dörr- och fönsterbyten kan projekten också innehålla t.ex. sanering och fasadarbeten. Du tillbringar mycket tid ute på dina projekt och har din bas på kontoret i Sävedalen. Du har arbetat i Göteborgsregionen en längre tid och har ett brett kontaktnät av både leverantörer och potentiella samarbetspartners. Interoc är en oberoende fönster- och dörrleverantör vilket gör att du kan erbjuda dina kunder den bästa lösningen för just deras projekt. Vi har en stor del återkommande kunder.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du ansvarar för ca 3-5 parallella projekt från början till slut, dvs planering, genomförande, avslut och uppföljning. Du trivs med att vara ute i projekten och ha en ledande och samordnande roll. Vi arbetar med UE som du arbetsleder. Arbetet innebär mycket kundkontakt, både med beställare och boende. Det är viktigt att sätta kunden i centrum, vara kommunikativ och att kunna motivera dina medarbetare.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen som projektledare hos oss är du driven, ansvarstagande och tänker som en entreprenör. Du har ett proaktivt arbetssätt, tycker om att lösa problem och att arbeta i ett högt tempo.  Du har jobbat som projektledare och inom byggbranschen i flera år.

·       Eftergymnasial utbildning inom byggteknik är meriterande

·       Vana av ekonomisk uppföljning och styrning

·       God förmåga att planera och dokumentera

·       Behärska svenska och engelska i tal och skrift

Du ska ha intresse för, och vilja vara delaktig i att utveckla verksamheten. Det finns utrymme att växa i karriären.

I denna rekrytering samarbetar Interoc med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick, sofia.obstfelder-garellick@poolia.se.
Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Interoc Dörr & Fönster AB.
Urval och rekryteringsprocessen kommer starta upp direkt efter julhelgerna, vecka 2, 2022. Därefter arbetar vi med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-01-17.

 

Kontaktperson

Dela