Driven Projektledare till Interoc Dörr & Fönster - Öst

Interoc Dörr & Fönster är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten med kontor i Stockholm, Lund, Göteborg och Borlänge. Region Öst täcker Småland och Östergötland. Vi söker en strukturerad och driven projektledare som kan bidra till Interoc Dörr & Fönsters fortsatta expansion och utveckling. Placeringsort är hemmet och du bor med fördel i Småland eller Östergötland.

Om tjänsten

Som projektledare hos Interoc Dörr & Fönster har du det fulla ansvaret för genomförandet av större projekt i hela regionen. Du ansvarar för arbetsmiljö, planering, kvalitet och ekonomi. Du arbetar självständigt, men i nära samarbete med regionansvarig.

Förutom fönster- och dörrbyten kan projekten också innehålla t.ex. sanering och fasadarbeten. Du tillbringar mycket tid ute på dina projekt och har tillsvidare din bas i bostaden. Du har arbetat i regionen en längre tid och har ett brett kontaktnät av både leverantörer och potentiella samarbetspartners. Interoc Dörr & Fönster är en oberoende fönster- och dörrleverantör vilket gör att du kan erbjuda dina kunder den bästa lösningen för just deras projekt. Vi har en stor andel återkommande kunder.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du ansvarar för ca 3-5 parallella projekt från början till slut, dvs planering, genomförande, avslut och uppföljning. Du trivs med att vara ute i projekten och ha en ledande och samordnande roll. Vi arbetar med UE som du arbetsleder. Arbetet innebär mycket kundkontakt, både med beställare och boende. Det är viktigt att sätta kunden i centrum och vara kommunikativ.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen som projektledare hos oss är du driven, ansvarstagande och tänker som en entreprenör. Du har ett proaktivt arbetssätt, tycker om att lösa problem och att arbeta i ett högt tempo.  Du har jobbat som projektledare och inom byggbranschen i flera år.

·         Eftergymnasial utbildning inom byggteknik är meriterande

·         Vana av ekonomisk uppföljning och styrning

·         God förmåga att planera och dokumentera

·         Behärska svenska och engelska i tal och skrift

Du ska ha intresse för, och vilja vara delaktig i att utveckla verksamheten. Det finns utrymme att växa i karriären.


Om koncernens verksamhet

Interoc är byggföretaget som erbjuder både specialisten och helhetslösningen. Vi erbjuder hållbara specialisttjänster och totallösningar för byggprojekt inom nyproduktion, underhåll, renovering och utveckling av fastigheter och bostäder.  Med vår spetskompetens levererar vi hållbara totallösningar inom såväl renovering som nyproduktion och utveckling av fastigheter.

Interoc grundades 1950 och flera av verksamheten har en historia som sträcker sig många decennier tillbaka. Huvudkontor ligger Solna, med lokalkontor i Lund, Göteborg och Borlänge. Idag är vi ett 6o-tal anställda. Du kan läsa mer på vår hemsida https://www.interoc.se/

MER INFORMATION

För mer information kontakta Veronika Otterborg (veronika.otterborg@asb-executive.se), 070-568 82 66.
Ansök senast den 2022-05-09.

Ansök här

Kontaktperson

Dela