Entreprenadingenjör med inriktning kalkyl till Interoc Dörr och Fönster

Interoc Dörr & Fönster är ett dotterbolag till Interoc och är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten.

Interoc Dörr & Fönster är ett dotterbolag till Interoc och är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten. Vi har en stor andel återkommande kunder som utgörs av allmännyttan, bostadsrättsföreningar och ägare av flerfamiljshus. Interoc Dörr & Fönster är en oberoende fönster- och dörrleverantör vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa lösningen för just deras projekt. För att kunna fortsätta expandera söker nu en strukturerad entreprenadingenjör till Stockholm som kan bidra till Interoc Dörr & Fönsters fortsatta expansion och utveckling.  

Om tjänsten  

I rollen som Entreprenadingenjör får du stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. Arbetet innebär ett stort ansvarför projektens resultat och lönsamhet. Du kommer att arbeta med bl a inköp, planering, KMA, kalkyl, mängdning och projektekonomi (budget, prognosavstämningar, uppföljning). Du medverkar även på bygg- och ekonomimöten.  

Vanligtvis arbetar du med ett flertal projekt och projektledare samtidigt och du är drivande i att förbättra bolagets projektstyrning.   

Du har en hel del kundkontakt och ingår i ett team med platschefer/projektledare, arbetsledare, kalkylatorer och yrkesarbetare på arbetsplatsen samt underentreprenörer.  

Tjänsten utgår ifrån huvudkontoret i Solna och du rapporterar till Regionchef Stockholm.   

Vem du är 

Som Entreprenadingenjör hos Interoc förväntas du självständigt kunna planera och organisera ditt arbete. Du är analytisk och är van vid att vara drivande i att skapa struktur i projekt och att göra affärsmässiga bedömningar. Eftersom du har mycket kundkontakt är det viktigt att du förstår vikten av en god relation och dialog med våra kunder och gillar att kommunicera.  

Vi söker dig som har

·     En byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning 

·     Minst tre års erfarenhet som Entreprenadingenjör 

·     Kunskap inom entreprenadjuridik och arbetsmiljölagstiftningen 

·     Tidigare erfarenhet inom kalkylering och anbudsprocess 

·     God datorvana 

·     Körkort B krävs och erfarenhet inom projektering är meriterande 

Om oss  

Interoc är en mellanstor byggkoncern med flera dotterbolag som erbjuder både specialisten och helhetslösningen för byggprojekt inom ROT såväl som nyproduktion. Vårt huvudkontor ligger Solna och vi har lokalkontor i Lund, Göteborg och Borlänge. Idag är vi ett 60-tal anställda. 

Vill du veta mer? 

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt till jobs@interoc.se eftersom vi löpande läser ansökningar och kallar intressanta kandidater till intervjuer. 

Kontaktperson

Dela