Entreprenadingenjör till Interoc Bygg AB

Är du en lösningsorienterad lagspelare som vill arbeta i ett framstående företag med möjlighet till personlig utveckling? Då kommer du att trivas hos oss!

Interoc Bygg är byggspecialisten sedan 1950 som specialiserat sig på samverkan och utför oftast projekt i samarbete med våra beställare. Vi vill i så tidigt skede som möjligt komma in i projekten för att med kompetens, erfarenhet och engagemang samt att kunna påverka slutprodukten till det beställaren verkligen vill ha. Vi består av tre affärsområden byggservice, nyproduktion och ROT. Vi är till största delen verksamma i Stockholm och runt Mälardalen, men utför även jobb i hela Sverige.

 

Om tjänsten

I rollen som Entreprenadingenjör ger vi dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt, med varierande, inriktning och storlek. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet. Du kommer att arbeta med bl.a. inköp, planering, KMA, kalkyl, mängdning och ekonomistyrning (budget, prognosavstämningar, uppföljning). Du medverkar även på bygg- och ekonomimöten.

 

Vanligtvis arbetar du med ett flertal projekt och projektledare samtidigt och du är drivande i att förbättra bolagets projektstyrning. Därutöver stöttar du kalkylatorer vid framtagande av nya anbud.

Du har en hel del kundkontakt och är duktig på att bygga nätverk och relationer.

Du ingår i ett team med platschefer/projektledare, arbetsledare, inköpare, kalkylatorer och yrkesarbetare på arbetsplatsen samt underentreprenörer.

 

Tjänsten utgår ifrån huvudkontoret i Solna och du rapporterar till VD, men det dagliga arbetet styrs av projektledare eller platschef.  

 

Vem är du

Som entreprenadingenjör hos Interoc förväntas du kunna arbeta självständigt med att planera och organisera ditt arbete. Du har en analytisk ingång till ditt arbete och är van vid att vara drivande i att skapa struktur i projekt. Du kan bygg och gillar när arbetet sker under tidspress. Du har gott omdöme och är van vid att göra affärsmässiga bedömningar.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning.

Du skall ha minst tre års erfarenhet som Entreprenadingenjör.

Kunskap i entreprenadjuridik och kunnig inom arbetsmiljölagstiftningen samt god datorvana.

Tidigare erfarenhet inom kalkylering och anbudsprocessen.

Erfarenhet inom projektering är meriterande.

Körkort B krävs.

Om oss 

Interoc är byggföretaget som erbjuder både specialisten och helhetslösningen. Vi erbjuder hållbara specialisttjänster och totallösningar för byggprojekt inom nyproduktion, underhåll, renovering, utveckling av fastigheter och bostäder. Med vår spetskompetens levererar vi hållbara totallösningar inom såväl renovering som nyproduktion och utveckling av fastigheter. 

Interoc grundades 1950 och flera av verksamheten har en historia som sträcker sig många decennier tillbaka. Huvudkontor ligger Solna. Idag är vi ett 30-tal anställda. Hos oss är det korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter då vi är inne i ett positivt utvecklingsskede.

 

Låter detta intressant?

 

Skicka gärna in din ansökan så snart sommöjligt till jobs@interoc.se eftersom vi löpande läser ansökningar och kallar intressanta kandidater till intervjuer.

 

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att kontakta Patrik Wågensand, VD, patrik.wagensand@interoc.se  tel. 0708-12 90 29

 

Välkommen in med din ansökan! 

 

Kontaktperson

Stylized icon of a person.

Patrik Wågensand

Koncern
VD Interoc AB
0708-12 90 29
E-post
Dela