Entreprenadingenjör till Interoc Fasad

Bli en i teamet som driver utvecklingen av framtidens energismarta byggnader.

Interoc Fasad är ett dotterbolag till Interoc som är specialiserade på fastigheters yttre klimatskal. Det inbegriper allt från fasadrenovering, tilläggsisolering och puts till takrenovering, fönsterbyte, sanering samt balkongrenovering. Vi är verksamma i Stockholm och runt Mälardalen. Hos oss är beslutsvägarna korta och utvecklingsmöjligheterna stora.

Om tjänsten

I rollen som Entreprenadingenjör ger vi dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt, med varierande inriktning och storlek. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet. Du kommer att arbeta med bl a inköp, planering, KMA, kalkyl, mängdning och projektekonomi (budget, prognosavstämningar, uppföljning). Du medverkar även på bygg- och ekonomimöten.

Vanligtvis arbetar du med ett flertal projekt och projektledare samtidigt och du är drivande i att förbättra bolagets projektstyrning. Därutöver stöttar du kalkylatorer vid framtagande av nya anbud.

Du har en hel del kundkontakt och ingår i ett team med platschefer/projektledare, arbetsledare, kalkylatorer och yrkesarbetare på arbetsplatsen samt underentreprenörer. 

Tjänsten utgår ifrån huvudkontoret i Solna och du rapporterar till kalkyl- och försäljningsansvarig.
 

Vem du är

Som Entreprenadingenjör hos Interoc förväntas du självständigt kunna planera och organisera ditt arbete. Du är analytisk och är van vid att vara drivande i att skapa struktur i projekt och att göra affärsmässiga bedömningar. Eftersom du har mycket kundkontakt är det viktigt att du förstår vikten av en god relation och dialog med våra kunder och gillar att kommunicera.

Vi söker dig som har:

·      En byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning

·      Minst tre års erfarenhet som Entreprenadingenjör

·      Kunskap inom entreprenadjuridik och arbetsmiljölagstiftningen

·      Tidigare erfarenhet inom kalkylering och anbudsprocess

·      God datorvana

·      Körkort B krävs och erfarenhet inom projektering är meriterande

Om Interoc 

Interoc är en mellanstor byggkoncern med flera dotterbolag som erbjuder både specialisten och helhetslösningen för byggprojekt inom ROT såväl som nyproduktion. Vårt huvudkontor ligger Solna och vi har lokalkontor i Lund, Göteborg och Borlänge. Idag är vi ett 60-tal anställda.

Vill du veta mer? 

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt till jobs@interoc.se eftersom vi löpande läser ansökningar och kallar intressanta kandidater till intervjuer. 

Kontaktperson

Dela