Erfaren kalkylator till Interoc Fasad

Interoc Fasad söker en affärsdriven, erfaren och noggrann kalkylator till vår verksamhet för att ta en ledande roll i vår fortsatta tillväxtresa i Stockholm-Mälardalen

Rollen

Som kalkylator på Interoc Fasad arbetar du självständigt med att ta fram kompletta, konkurrenskraftiga kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer att delta vid projektplanering, upprätta efterkalkyler samt vid behov medverka vid kundmöten. Du har ett nära samarbete med arbetschef, projektledare och våra andra kalkylatorer. Våra fasadprojekt är vanligtvis mellan 10-100 Mkr i storlek och innehåller fasadputs och tilläggsisolering, takarbete, balkongrenovering, byggnadsställningar, fönsterrenovering/fönsterbyte, rivning, m.m.

Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar och vi gör kalkyler för såväl partnering- och förtroendeuppdrag liksom för anbud i konkurrens såsom LOU-upphandlingar.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har teknisk utbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet inom bygg. Du har minst 5 års erfarenhet som kalkylator hos beställare, konsult eller entreprenör. Du har gärna ett eget kontaktnät bland beställare och leverantörer/ UE och en vilja att tillsammans med oss utveckla såväl nya som befintliga kundrelationer. Har du erfarenhet av någon typ av kalkylprogram, gärna av Wikells, är även det en fördel.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Har du BAS-P erfarenhet och/ eller erfarenhet av projektering är det meriterande.  

Personliga egenskaper

Du har gott affärssinne, ser möjligheter och kan arbeta självständigt, men samtidigt med en god samarbetsförmåga. Du ser dig själv som en välorganiserad person som gillar noggrannhet och föredrar struktur i ditt dagliga arbete. Du har en positiv attityd och eftersom du arbetar med kalkyl och anbud ser vi såklart att du har ett ekonomiskt sinne.

Du har intresse av affärsrelationer samt är även prestationsorienterad.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Befattning: Erfaren kalkylator fasad

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Stockholm

Ansök: Omgående, urval sker löpande

Kontaktperson: Jonas Ahnve, VD Interoc Fasad Telefon 070-600 25 24

Kontaktperson

Stylized icon of a person.

Jonas Ahnve

Koncern
VD Interoc AB
0706 - 00 25 24
E-post
Dela