Interoc Fasad söker erfaren projektledare

Interoc Fasad fortsätter sin tillväxtresa i Stockholm-Mälardalen och söker nu en engagerad och affärsdriven projektledare inom Fasad.

Rollen – Vi söker en erfaren projektledare som ska ta ansvar för större fasadprojekt (10-100 Mkr) som ofta inkluderar: fasadputs och tilläggsisolering, takarbete, balkongrenovering, byggnadsställningar, fönsterrenovering/fönsterbyte m.m.

Projektledare på Interoc Fasad leder 5-7 projekt samtidigt där man har en ansvar för våra fasadprojekt inklusive god kommunikation med våra beställare.

Förutom ansvar för projektens genomförande har man även ansvar för planering, personal, arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi. Våra projektledare tilldelas stort ansvar och driver samtidigt flera fasadprojekt i nära samarbete med arbetschef och arbetsledare samt stödfunktioner som inköp, KMA och kalkyl.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är en engagerad och erfaren projektledare med minst 5 års erfarenhet som projektledare av större projekt inom bygg gärna med inriktning mot fasad/ yttre klimatskalsprojekt eller liknande sedan tidigare.

Vi ser att man har god kunskap om genomförandet och planering. Krav är att du talar och skriver flytande svenska, samt har körkort. Det är en fördel om du har ett eget nätverk bland beställare och leverantörer/UE.

Personliga egenskaper

Du tycker om att driva projekt med god planering, bra kvalitet och bra ekonomiskt utfall

Du är en lösningsorienterad lagbyggare, relationsskapare och har god samarbetsförmåga.

Du har ordentligt med engagemang och ansvar för att driva flera projekt framåt med goda resultat och har alltid kundens bästa i fokus. 

Du trivs med att vara ledare och har förmåga att sätta upp utmanande mål för både din grupp och dig själv samt att motivera gruppen. 

Du har intresse av affärsrelationer samt är även prestationsorienterad.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan

Befattning: Projektledare fasad

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Stockholm

Ansök: Omgående, urval sker löpande

Kontaktperson

Stylized icon of a person.

Jonas Ahnve

Koncern
VD Interoc AB/ Interoc Fasad AB
0725-39 03 13
E-post
Dela