Interoc Plattsättning söker arbetsledare

Interoc plattsättning växer och behöver dig som vill leda produktionen i våra projekt!

Motiveras du av att leda projekt och skapa en effektiv och kvalitetssäker produktion? Anser du att kvalitén och det genuina hantverket ska ligga i fokus i leverans mot kund? Då kan det här vara ditt nästa steg! Interoc plattsättning fortsätter sin tillväxtresa i Stockholm-Mälardalen och söker nu en engagerad och tekniskt kompetent arbetsledare/lagbas med erfarenhet av större plattsättningsprojekt, helst offentliga badanläggningar.

Om tjänsten

I den här rollen får du vara med i uppbyggnaden av Interoc plattsättning som är i en spännande tillväxtfas. Du kommer att ansvara för arbetsledningen i projekt som inkluderar alla slags badanläggningar såsom simhallar och spa-avdelningar samt viss eftermarknad kring projekten. Du kommer att planera, leda och se till att projekten går framåt inom givna ramar. Du driver ett till två projekt parallellt beroende på storlek och kommer att arbeta tätt med projektledaren och yrkesarbetarna. Här får du stora möjligheter att vara med och påverka.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

 • Planera och arbetsleda det dagliga arbetet i projekten
 • Säkerställa effektivitet och kvalité i den pågående produktionen
 • Säkerställa att arbetsmiljöansvar och etiska riktlinjer följs
 • Vara med på garantibesiktningar
 • Projektleda mindre projekt
 •  

 

Du utgår ifrån huvudkontoret i Solna och verkar inom området Stockholm - Mälardalen. Du rapporterar till ansvarig projektledare och affärsområdeschef.

Är det här du?

I den här rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet av att leda andra i plattsättningsprojekt i olika roller såsom arbetsledare eller lagbas/ledande montör, gärna med inriktning mot olika typer av badanläggningar. Framför allt är du genuint intresserad av det du gör och sätter kvalitet, medarbetare och nöjda kunder främst. Starkt meriterande om du har yrkeserfarenhet som plattsättare och framförallt från pooler och bassänger.

 

Vidare har du:

 • En byggteknisk utbildning alternativt tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet i byggbranschen
 • Minst fyra års yrkeserfarenhet och två år i en arbetsledande roll av något slag
 • Erfarenhet av plattsättning och/eller murning
 • Vana av att styra mot uppsatta mål
 • God förmåga att planera och dokumentera
 • Erfarenhet av och intresse för ledarskap

 

För att trivas i den här rollen motiveras du av att arbeta i en organisation där du får möjlighet till att vara med att påverka och utveckla verksamheten. Du är en driven och öppen person som har ett genuint intresse för arbetsledning och tycker om att motivera och leda andra. Du har en god branschkännedom och tycker det är intressant att hålla dig uppdaterad om branschen. I den här rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ samt lyhörd då du kommer att ansvara för många kontaktytor både inom och utanför organisationen.

Kontaktperson

Stylized icon of a person.

Johannes Nyberg

Plattsättning
Affärsområdeschef
0735-07 17 70
E-post
Dela