Interoc Plattsättning söker engagerad projektledare

Vill du vara med och leda våra spännande simhallsprojekt?

Motiveras du av att leda projekt och har en god förståelse för byggprocessens alla skeden? Anser du att kvalitén och det genuina hantverket ska ligga i fokus i leverans mot kund? Då kan det här vara ditt nästa steg! Interoc plattsättning fortsätter sin tillväxtresa i Stockholm-Mälardalen och söker nu en engagerad och tekniskt kompetent projektledare med erfarenhet av större projekt i både rollen som underentreprenör eller totalentreprenör, meriterande med simhallsprojekt/badanläggningar eller liknande.

Om tjänsten

I den här rollen får du vara med och bidra till uppbyggnaden av avdelningen som är i en tillväxtfas. Du kommer att ansvara för entreprenader inom plattsättning som inkluderar alla slags badanläggningar såsom simhallar och spa-avdelningar samt eftermarknaden kring projekten. Du kommer att planera, leda och se till att projekten går framåt inom givna ramar. Du driver ett till två projekt parallellt beroende på storlek och kommer att arbeta mot beställare som både är offentliga och privata. Här får du stora möjligheter att vara med och påverka. Arbetet bedrivs självständigt med stort ansvar men med tillräckliga stödfunktioner centralt.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

 • Att skapa en projektorganisation med tilldelade resurser
 • Planera och arbetsleda det dagliga arbetet i projekten
 • Rapportera och leverera prognos- och kostnadsuppföljning i projektet
 • Säkerställa att projektorganisationen, myndigheter och kunder uppdateras med för projektet nödvändig information
 • Säkerställa att arbetsmiljöansvar och etiska riktlinjer följs

 

 Du utgår ifrån huvudkontoret i Solna och verkar inom området Stockholm - Mälardalen. Du rapporterar till affärsområdeschef.

Är det här du?

I den här rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet av att ha drivit egna projekt inom bygg och fastighet och gärna med inriktning mot olika typer av badanläggningar och offentliga byggnader. Vidare har du god erfarenhet av att arbeta mot utsatta mål och budget. Framför allt är du genuint intresserad av det du gör och sätter kvalitet, medarbetare och nöjda kunder främst. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av plattsättningsarbeten och framförallt från pooler och bassänger.

 

Vidare har du:

 • En byggteknisk utbildning alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet
 • Minst fyra års yrkeserfarenhet och två år i rollen som projektledare, arbetsledare eller liknande ledande befattning i byggbranschen
 • Vana av ekonomisk uppföljning och styrning
 • God förmåga att planera och dokumentera
 • Goda kunskaper kring arbetsmiljöregler, AB 04 och ABT 06
 • Erfarenhet av och intresse för ledarskap

 

För att trivas i den här rollen motiveras du av att arbeta i en organisation där du får möjlighet till att vara med att påverka och utveckla verksamheten. Du är en driven och öppen person som har ett genuint intresse för projektledning och tycker om att motivera och leda andra. Du har en god branschkännedom och tycker det är intressant att hålla dig uppdaterad om branschen. I den här rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ samt lyhörd då du kommer att ansvara för många kontaktytor både inom och utanför organisationen.

 

Kontaktperson

Stylized icon of a person.

Johannes Nyberg

Plattsättning
Affärsområdeschef
0735-07 17 70
E-post
Dela