Interoc Plattsättning till Täbys nya simhall

Byggnationen av den nya simhallen har dragits igång. Interoc Plattsättning kommer att utföra samtliga invändiga murningsarbeten, tätskiktsarbeten och plattsättning.

Täby kommun har dragit igång byggnationen av den nya simhallen. Den skall ersätta Tibblebadet, som uppfördes i mitten av sjuttiotalet. Istället för att renovera den befintliga anläggningen väljer Täby kommun att bygga ett helt nytt bad. 

Den nya simhallen får ett centralt läge i Täby med närhet till goda kommunikationer. Simhallen, som får en samlad yta på 10 700 kvadratmeter, ska bli ett landmärke i den nya stadsdelen Täby Park. Tanken är att badet ska bli en modern friskvårdsanläggning med något för alla kommuninvånare.  

50-metersbassängen kan komma att fungera som tävlingsbassäng och de två multibassängerna kommer få höj- och sänkbar botten.

Interoc Plattsättning AB kommer att utföra samtliga invändiga murningsarbeten, tätskiktsarbeten och plattsättning. Att utföra dessa arbeten i badhus kräver lång erfarenhet och kompetens vilket Interoc Plattsättning har med mer än 50 badhus projekt i bakfickan! Vi utför även minder projekt så som spaanläggningar , enskilda poler med mera där vår erfarenhet och kompetens kommer väl till nytta!

Kontaktperson

Stylized icon of a person.

Ove Lindström

Plattsättning
Projektledare
0708-68 77 23
E-post
Dela