Ny affärsområdeschef för Interoc plattsättning

Vi välkomnar Johannes Nyberg till Team Interoc som ny affärsområdeschef för Interoc plattsättning!

Detta är det första steget i vår nysatsning på ett av Interocs äldsta och kanske mest välrenommerade affärsområden. Johannes kommer senast från ByggDialog där han arbetat som produktionschef i samverkansprojekt och har över 13 års erfarenhet från byggbranschen.

 

Pågående nybyggnation av Täby simhall, 50-metersbassängen.

Välkommen till Interoc, berätta mer om dig själv, vem är du?

-  Jag har varit verksam i byggbranschen i 13 år och har arbetat både som plattsättare och snickare. Har även drivit eget byggbolag för mindre entreprenader samt arbetat som produktionschef hos en större totalentreprenör. Utbildad byggnadsingenjör på KTH. Utanför arbetet umgås jag mest med min underbara fru och två härliga barn. När tiden ges försöker jag även träna en del löpning!

 

Hur kommer det sig att du hamnade här på Interoc?

-  Det kändes som en spännande utmaning att få leda och utveckla en verksamhet i en mer affärsdriven roll. Även marknaden som Interoc verkar på känns oerhört spännande utifrån det stora behovet, där närmare 300 offentliga badanläggningar behöver renoveras eller ersättas. Interoc är en bra plattform där bolaget har lång erfarenhet av att utveckla simhallar och badhusmiljöer. Interoc har även beprövade metoder och är vana vid att leverera bästa kvalitet i även komplexa uppdrag, framförallt i tidiga skeden.

 

Vad kan just du bidra med i denna tillväxtresa?

-  Min huvudsakliga uppgift är att skapa nya affärer. Detta tycker jag ska bygga på förtroende och långsiktiga kundsamarbeten. Interoc plattsättning har ett oerhört gott rykte i branschen och besitter redan ledande spetskompetens gällande komplexa badhusmiljöer. Tillsammans med min erfarenhet från att driva samverkansprojekt på totalentreprenörsidan kan vi på bästa sätt möta framtidens arbetssätt i byggbranschen. Många av de kommande badhusprojekten kommer sannolikt struktureras som samverkansprojekt på grund av dess komplexitet. I slutändan hoppas jag att vi kan bidra till att skattebetalarnas pengar gör maximal nytta!

Vill du veta mer om vår nysatsning på Interoc plattsättning så är du välkommen att höra av dig!

Kontaktperson

Stylized icon of a person.

Johannes Nyberg

Plattsättning
Affärsområdeschef
0735-07 17 70
E-post
Dela