Projektledare till Interoc Dörr & Fönster i Lund

Du älskar byggbranschen, du älskar att leda och entusiasmera andra och om du är rätt person älskar vi också tanken på att ha dig som vår nya kollega.

Du älskar byggbranschen, du älskar att leda och entusiasmera andra och om du är rätt person älskar vi också tanken på att ha dig som vår nya kollega.  

Vi på Region Syd har kontor på Råbylunds Gård i Lund och vi utför dörr- och fönsterarbeten upp till Laholm i norr, bort till strax söder om Jönköping och Västervik.
I september kommer en ny projektledare till oss, men vi behöver bli ytterligare en.
Är det du?

Rollen!

Interoc Dörr & Fönster söker nu dig som är en erfaren projektledare och som kommer att få det fulla ansvaret för större projekt, (1-20 Mkr) som ofta inkluderar: fasadputs och tilläggsisolering, takarbete, balkongrenovering, byggnadsställningar, fönsterrenovering/fönsterbyte m.m.

Som projektledare hos oss leder du 5-7 projekt samtidigt där du ansvarar för projektens genomförande, från planering till projektavslut och arkivering. Du har kontinuerlig kontakt med beställare och UE som du arbetsleder. Planering, byggmöten, ÄTA hantering, mässor och egna initiativ är din vardag. Förutom ansvar för projektens genomförande har du även ansvar för arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi. När du inte är på kontoret i Lund, rör du dig dagligen ute bland dina projekt i regionen.

Vad vi erbjuder?

Vi är ett mindre sammansvetsat team i syd som förra året flyttat till nya trevliga lokaler i Lund. Som projektledare tilldelas du stort ansvar och driver samtidigt flera projekt i nära samarbete med arbetschef/regionchef. Då vi är få i Lund, är beslutsvägarna korta och vi hjälps alla åt för att leverera bästa kvalité till våra kunder. Vi är en oberoende fönsterleverantörer vilket gör att du kan erbjuda din kund den bästa lösningen för just deras projekt. På vår hemsida kan du läsa mer om oss/se oss och få en bild av vilka vi är. Vi vill vara nytänkande och vi vill växa, vill du vara med och göra det tillsammans med oss?

Vem är du?

Vi söker dig som är en engagerad och erfaren projektledare inom bygg. Kanske har du arbetat som projektledare i en annan bransch och har annan erfarenhet av byggbranschen? Du tycker om att driva projekt med god planering, bra kvalitet och bra ekonomiskt utfall och har alltid kundens bästa i fokus. Du trivs med att vara ledare och har förmåga att sätta upp utmanande mål för både din grupp och dig själv samt att motivera gruppen. Du har intresse av affären, du tänker som en entreprenör, är prestigelös och innehar även en administrativ ådra. Rätt personlighet samt erfarenhet från projektledning och byggbranschen är det viktigaste, resten kan vi lära dig och vi ser också framemot att ta del av din kunskap och lära av dig. Berätta för oss vem du är och varför du är rätt för oss så ska vi försöka berätta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.
Välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Carina Olsson på FRU Tillväxt. Du är välkommen att ta kontakt med Carina om du blir nyfiken och vill veta mer. Mail: carina@frutillvaxt.se eller via telefon 072-278 17 69. Vi vill gärna ha din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 28/8. Rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Kontaktperson

Dela