Projektledare till Interoc Dörr & Fönster – Öst

Som projektledare hos Interoc Dörr & Fönster har du det fulla ansvaret för genomförandet av större projekt i hela regionen. Du ansvarar för arbetsmiljö, planering, kvalitet och ekonomi. Du arbetar självständigt, men i nära samarbete med regionansvarig.

Placeringsort: Linköping

Interoc Dörr & Fönster är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten med kontor i Stockholm, Lund, Göteborg och Borlänge. Region Öst täcker Småland och Östergötland. Regionen har tidigare bearbetats från Lund/Helsingborg och Stockholm men med många projekt i regionen finns behov av egen personal med bas i regionen. Kunderna utgörs av allmännyttan, bostadsrättsföreningar och ägare av flerfamiljshus. Vi söker en strukturerad och driven projektledare som kan bidra till Interoc Dörr & Fönsters fortsatta expansion och utveckling. Placeringsort är hemmet och du bor med fördel i Småland eller Östergötland.

Om tjänsten

Som projektledare hos Interoc Dörr & Fönster har du det fulla ansvaret för genomförandet av större projekt i hela regionen. Du ansvarar för arbetsmiljö, planering, kvalitet och ekonomi. Du arbetar självständigt, men i nära samarbete med regionansvarig. Förutom fönster- och dörrbyten kan projekten också innehålla t.ex. sanering och fasadarbeten. Du tillbringar mycket tid ute på dina projekt och har tills vidare din bas i bostaden. Bolaget håller på att sätta upp filialkontor i Linköping. Du har arbetat i regionen en längre tid och har ett brett kontaktnät av både leverantörer och potentiella samarbetspartners. Interoc Dörr & Fönster är en oberoende fönster- och dörrleverantör vilket gör att du kan erbjuda dina kunder den bästa lösningen för just deras projekt. Vi har en stor andel återkommande kunder.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du ansvarar för ca 3-5 parallella projekt från början till slut, dvs planering, genomförande, avslut och uppföljning. Du trivs med att vara ute i projekten och ha en ledande och samordnande roll. Vi arbetar med UE som du arbetsleder. Arbetet innebär mycket kundkontakt, både med beställare och boende. Det är viktigt att sätta kunden i centrum och vara kommunikativ.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som projektledare hos oss är du driven, ansvarstagande och tänker som en entreprenör. Du har ett proaktivt arbetssätt, tycker om att lösa problem och att arbeta i ett högt tempo. Du har jobbat som projektledare och inom byggbranschen i flera år.

  • Eftergymnasial utbildning inom byggteknik är meriterande
  • Vana av ekonomisk uppföljning och styrning
  • God förmåga att planera och dokumentera
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift

Du ska ha intresse för, och vilja vara delaktig i att utveckla verksamheten. Det finns utrymme att växa i karriären.

Om oss
Interoc Dörr och Fönster och Interoc Fasad ingår sedan juli 2022 i Corteco och erbjuder tjänster inom fasadrenovering samt dörr- och fönsterbyte för såväl äldre fastigheter i behov av renovering som nya bostäder och fastigheter. Många av våra renoveringar har de senaste åren varit miljonprogramsfastigheter med höga krav på energieffektivisering och bestående kvalitet. Vårt huvudkontor ligger Solna och vi har lokalkontor i Lund, Göteborg, Borlänge och Linköping. Idag är vi ett 50-tal anställda.

Mer information
I denna rekrytering samarbetar Interoc Dörr och Fönster med ASB Executive. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, För mer information kontakta Veronika Otterborg (veronika.otterborg@asb-executive.se), 070-568 82 66 . Välkommen med din ansökan senast den 2023-04-18

Ansök här

Kontaktperson

Dela