Senior projektledare till Interoc Fasad

Vi söker nu dig som är senior projektledare och vill komma till ett expansivt bolag som brinner för att utveckla vårt befintliga fastighetsbestånd för att nå våra nationella klimatmål.

Vi söker nu dig som är senior projektledare och vill komma till ett expansivt bolag som brinner för att utveckla vårt befintliga fastighetsbestånd för att nå våra nationella klimatmål. Vi erbjuder en unik roll för dig som vill vara med att driva utvecklingen av framtidens energismarta byggnader. Interoc Fasad är en helhetsleverantör för fastighetens yttre klimatskal och har antagit utmaningen att utveckla effektiva metoder för att rusta upp det svenska fastighetsbeståndet, inte minst gäller det byggnader från miljonprogrammet på 60- och 70-talen. Här finns betydande hållbarhetsvinster att göra genom klimatsmart renovering och energieffektiviseringar. Redan idag pågår flera projekt inom detta segment i Stockholmsområdet och planen är att expandera verksamheten genom kompetensutveckling av befintlig personal, organisk tillväxt och även genom strategiska bolagsförvärv för att stärka vårt kunderbjudande.

Vem du är
Uppdraget ställer krav på god planerings-och struktureringsförmåga, att kunna och vilja ta eget ansvar samt hög grad av samarbetsförmåga. Du har ett proaktivt arbetssätt, är kommunikativ och tycker om att lösa problem i en miljö med högt tempo i tillväxt. Du ska ha intresse för att utveckla verksamheten. Hos oss finns utrymme att växa i karriären. Önskvärt att du har en högskoleutbildning med byggtekniskrift. Då du kommer behöva röra dig mellan flera projekt behöver du ha B-körkort.

Vad du kommer göra om dagarna
Du kommer att ansvara för olika projekt inom fasadrenoveringar med fokus på hela det yttre klimatskalet med övertagande av projekt efter slutförd överlämning från säljare till slutbesiktning och godkänd entreprenad. Du kommer att planera, leda och se till att projekten går framåt inom givna ramar. Du driver vanligtvis 3–4 projekt parallellt beroende på storlek och kommer att arbeta mot beställare som både är offentliga och privata. Hos oss får du stora möjligheter att vara med och påverka. Arbetet bedrivs självständigt med stort ansvar men med tillräckliga stödfunktioner centralt.

Du utgår ifrån huvudkontoret i Solna och verkar inom området Stockholm – Mälardalen och du rapporterar direkt till VD. Du ingår i en ledningsgrupp tillsammans med VD, ansvarig mindre fasad projekt och kalkylchef.

Dina ansvarsområden är:

 • Ekonomistyrning och ekonomirapportering i projekten
 • Tidsplanering
 • Leverera projekt enligt avtal
 • BAS-U och BAS-P
 • Myndighetskontakter

Dina arbetsuppgifter är:

 • Att skapa en projektorganisation med tilldelade resurser omfattande inköp, avtalshantering, arbetsledning, projektering m.m.
 • Beställarkontakten i dina projekt
 • Planera och arbetsleda det dagliga arbetet i projekten
 • Rapportera och leverera prognos- och kostnadsuppföljning i projektet
 • Säkerställa att projektorganisationen, myndigheter och kunder uppdateras med för projektet nödvändig information
 • Säkerställa att arbetsmiljöansvar och etiska riktlinjer följs
 • Medverka vid kund- och projektanskaffning
 • Arbetsmiljö i projekten, BAS-U och BAS-P

Vår kultur
Kulturen på Interoc är familjär och jordnära med stort fokus på projekten. Det är högt i tak och trevligt klimat. Varje fredag samlas alla för frukost där tillfälle ges att ses och dela erfarenheter med varandra.

Det här är vi
Interoc är en mellanstor byggkoncern som har funnits sedan 1950 och erbjuder både specialisten och helhetslösningen. Genom våra dotterbolag erbjuder vi specialisttjänster och totallösningar för byggprojekt både inom ROT och nyproduktion. Flera av projekten inom Interoc Fasad drivs med affärsområdet Dörr & Fönster som underentreprenör.  Huvudkontor ligger Solna, med lokalkontor i Lund, Göteborg och Borlänge. Idag är vi ett 60-tal anställda. Hos oss är det korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter då vi är inne i ett positivt utvecklingsskede.

Ansökan

Välkommen med din ansökan här

I denna rekrytering samarbetar Interoc med Reuteros AB. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Reuterskiöld på Reuteros AB. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30 september 2022. Har du frågor eller funderingar tveka inte att ta kontakt på mobil 070-228 03 89 alternativt via mail jeanette.reuterskiold@reuteros.se.

Kontaktperson

Dela