Om Interoc

Byggföretaget som ger dig både specialisten och helhetslösningen

Sedan starten har vi levt med insikten om att du som kund är intresserad av helheten. Interoc är en byggkoncern där du kan anlita en enskild spetskompetens eller utnyttja summan av flera specialistbolag. Du vill att det fungerar från start till mål och att du får den slutprodukt som du förväntat dig, en kvalitet som är rätt för dig som kund och rätt för miljön. Vår arbetsglädje bottnar i att få ta ansvar för ditt projekt och utveckla hela vår kompetens för att på effektivaste sätt lösa den uppgift du behöver hjälp med.


Vi har specialister inom:

  • Fasadrenovering, balkongrenovering, hela det yttre klimatskalet
  • VVS-installation, rörinstallation, värme och sanitet
  • Dörr- och fönsterbyte
  • Plattsättning, stora projekt som simhallar, arenor, centrumanläggningar
  • Stambyte, ombyggnad samt ROT-projekt
  • Fastighets- och bostadsutveckling


Interoc bidrar till byggbranschens utveckling genom att vi i våra projekt alltid har korta beslutsvägar, enkel projekthantering, högt ansvarstagande och gedigen hantverkskunskap. På så sätt kan vi på Interoc erbjuda hållbara totallösningar inom såväl nyproduktion som underhåll, renovering och utveckling av fastigheter och bostäder. Vi erbjuder en gedigen byggtjänst och har många nöjda kunder.


Vi är certifierade via bl.a. Weber och SPEF och medlemmar i Sveriges Byggindustrier och VVS Företagen. Vi är även ett auktoriserat VVS Företag via Säker Vatteninstallation.


Interoc AB har huvudkontor i Stockholm, Solna Strand, men vi hjälper kunder med olika projekt från hela Sverige. Vi har flera projekt runt om i Stockholm och i Mälardalen så som Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Södertälje, Enköping och Strängnäs.