Interoc-koncernen är uppbyggt av flera dotterbolag. I vår ledning sitter personer med lång erfarenhet av byggbranschen, koncernen och att utveckla verksamheter.

Per Olov Rågfelt

Per-Olov är entreprenör inom byggbranschen där han startat och drivit bolag sedan slutet av 80-talet. Efter en karriär som professionell utförsåkare började han arbeta i ett mindre byggbolag. 1989 köpte han bolaget för att sedan sälja det till Opus Mur & Puts AB 1993. Där blev Per-Olov VD och två år senare köpte han det bolaget. Efter att ha utvecklat Opus till marknadsledare inom fasad sålde han det till Peab 2002. Opus integrerades med Interoc året därefter med Per-Olov som vVD. 2011 köpte Per-Olov tillsammans med Mikael Gottschlich Interoc med dotterbolag från Peab. Idag är Per-Olov koncernchef och senior rådgivare i koncernen.

Magnus Dahlberg

Magnus är vice VD i Interoc AB och en av delägarna och har varit med i Interoc både i nuvarande form och då Interoc ägdes av Peab. Han är utbildad civilingenjör och har jobbat som konstruktör tidigare. Magnus har en lång erfarenhet av utvändiga renoveringar i olika former både som projektledare, kalkylator och projektör. Under senare tid har han även jobbat med invändiga ROT-renoveringar i olika former.

Jonas Ahnve

Jonas är VD för Interoc AB med verksamheter inom bygg, fasad, plattsättning och byggservice. Jonas har de senaste sju åren arbetat inom byggindustrin, först som affärsutvecklings- och marknadsdirektör för Beijer Bygg och senast som VD för ett dotterbolag till Beijer. Han har tidigare erfarenhet som nordisk VD inom bilindustrin och har i grunden en civilingenjörsexamen inom industriell ekonomi från Linköpings tekniska högskola.

Johan Örengård

Johan har arbetat på Interoc sedan april 2020 och verkar som tillförordnad VD och CFO i Dörr & Fönster. Han är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm och har tidigare bakgrund från Öhman Fondkommission, ICA Gruppen och Axel Johnson. Johan gillar att jobba med förändringar och värdeskapande, och han har lång erfarenhet av analys, bolagsstyrning och investeringar.

Rosanna Rågfelt

Rosannas första uppdrag på Interoc var redan i tonåren i form av sommarjobb. Därefter har hon utbildat sig till personal- och beteendevetare vid Linköpings universitet och arbetat brett med grupper och organisationer, både ideellt och i arbete. 2015 kom Rosanna tillbaka till Interoc i rollen som HR. Som dotter till Per-Olov har byggbranschen alltid varit närvarande, och att fortsätta arbetet i branschen känns givet för henne. Rosannas ambition är att arbeta för att ta fasta på Interocs gedigna byggtradition och samtidigt vara en modern och attraktiv arbetsgivare som hänger med i tiden.