Interoc-koncernen är uppbyggt av flera dotterbolag. I vår ledning sitter personer med lång erfarenhet av byggbranschen, koncernen och att utveckla verksamheter.

Per Olov Rågfelt

Som entreprenör har Per-Olov varit med och startat och drivit flera bolag. Han har varit i byggbranschen sedan 1988. Per-Olov började jobba i ett mindre byggbolag som mestadels arbetade med om- och tillbyggnader. 1989 köpte han bolaget och sålde det sedan 1993, till det vid den tiden marknadsledande fasadbolaget Opus Mur & Puts AB. Där Per-Olov blev VD och som han två år senare köpte upp. Opus såldes till Peab 2002 som sedan integrerades med Interoc året därpå. Under Peab-tiden var Per-Olov vVD på Interoc med fokus på affärsutveckling. I december 2011 fick han möjligheten att köpa ut Interoc, Per-Olov var alltså med och grundade Interoc 2003 så som det ser ut idag och är idag VD.

Magnus Dahlberg

Magnus är en av delägarna och har varit med i Interoc både i nuvarande form och då Interoc ägdes av Peab. Han är utbildad civilingenjör och har jobbat som konstruktör tidigare. Magnus har en lång erfarenhet av utvändiga renoveringar i olika former både som projektledare, kalkylator och projektör. Under senare tid har han även jobbat med invändiga ROT-renoveringar i olika former.

Jonas Ahnve

Jonas har de senaste sju åren arbetat i ledande positioner i olika delar inom byggindustrin, främst inom byggmaterial-distribution. Han har även tidigare erfarenhet av att ha ansvarat för verksamheter och affärs- eller produktområden inom bil- och telekomsektorn och har en civilingenjörsexamen inom industriell ekonomi från Linköpings tekniska högskola.

Johan Örengård

Johan har arbetat på Interoc sedan april 2020 och verkar som tillförordnad VD och CFO i Dörr & Fönster. Han är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm och har tidigare bakgrund från Öhman Fondkommission, ICA Gruppen och Axel Johnson. Johan gillar att jobba med förändringar och värdeskapande, och han har lång erfarenhet av analys, bolagsstyrning och investeringar.

Rosanna Rågfelt

Rosannas första uppdrag på Interoc var redan i tonåren i form av sommarjobb. Därefter har hon utbildat sig till personal- och beteendevetare vid Linköpings universitet och arbetat brett med grupper och organisationer, både ideellt och i arbete. 2015 kom Rosanna tillbaka till Interoc i rollen som HR. Som dotter till Per-Olov har byggbranschen alltid varit närvarande, och att fortsätta arbetet i branschen känns givet för henne. Rosannas ambition är att arbeta för att ta fasta på Interocs gedigna byggtradition och samtidigt vara en modern och attraktiv arbetsgivare som hänger med i tiden.