Plattsättning

På Interoc har vi gedigen erfarenhet inom plattsättning, speciellt inom stora simhallsprojekt.

Vi är idag ledande inom nyproduktion och renovering av badanläggningar, simhallar och äventyrsbad - en position vi har uppnått tack vare en mångårig och medveten specialisering.


Vi kan arenor och gallerior

Vi har även stor kunskap av plattsättning och renovering av andra stora entreprenader så som gallerior, arenor och butiker. Vi är vana att hantera de många och svåra krav som ställs; hela vägen från arbetsledning till enskilda plattsättare finns rätt erfarenhet och spetskompetens.

 

Från projektering fram till färdigställning

Vi kan ta ett totalansvar, från projektering fram till färdigställd och godkänd anläggning. Våra kunder anlitar oss oftast från start. Detta ger oss möjlighet att hjälpa dig som beställare att ställa rätt krav i underlagen. På så sätt besparar vi dig både tid, pengar och framtida problem. Vi har en stor grupp specialister så du kan tryggt beställa ditt projekt och veta att vi kommer med folk som kan varje arbetsmoment. Detsamma gäller för alla de omfattande entreprenader vi utför.

Interoc Plattsättning har kunder i hela Sverige. Under 2015 utförde vi b.la. Sundbybergs simhall som fick det stora kakelpriset.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt projekt.