Olympiaskolan

Vi utförde byte av kulturfönster på en äldre skola där kraven på produkten var högt ställda, med kittfals, droppnäsor, maskindraget glas och många speciallösningar. Resultatet blev energibesparingar och bbevarad känsla för fastigheten. Alla invändiga jobb gjordes klart under sommarlovet för att inte störa verksamheten mer än nödvändigt.

”Fönstren var utslitna så vi gjorde en LOU upphandling. Samarbetet med Interoc gick väldigt bra, från början till slut. Jag skulle utan tvekan rekommendera Interoc till andra beställare. Vi gjorde inte fönsterbytet bara för att spara energi utan också för att bevara känslan för fastigheten, på utsidan ser man inte ens att vi har bytt fönster. Däremot såg vi till att fönstren som monterades är tillverkade av högklassigt trä. Det är också en fråga om hållbarhet.

- Anders Burle, ansvarig beställare 

”Organisationen har fungerat fint med arbete i olika lag, det är alltid svårt när man arbetar i hus där folk är kvar men Interoc löste de problem som uppkom på ett väldigt bra sätt. Hållbarhet kan också handla om att förlänga en byggnads livstid, sist fönstren byttes var på 1960-talet, nu kan det stå 60 år till. Vi har precis samarbetat med Interoc på Olympiaskolan där samarbetet har fungerat väldigt bra.”

- Lars Bourdette, projektansvarig arkitekt på arkitektlaget


Dela

Vill du veta mer om detta projekt, kontakta oss på:

E-post: info@interoc.se
Tel: 08 - 20 05 10

KontaktformulärAnbudsförfrågan