Vi har lång erfarenhet av både nyproduktion och ombyggnation av äldre fastigheter. Stora som små byggprojekt - vi har kompetensen för att förverkliga just din vision.

Behöver din fastighet en omfattande ombyggnad?

Vi kan ta hela ansvaret - från projektering till genomförande. Hos Interoc hittar du en pålitlig och flexibel partner som är van att arbeta med helheten såväl som detaljer.

Vår kompetens förverkligar dina visioner

Om du anlitar oss från projektets början kan vi delta i planeringen av varje steg i produktionen, med vår teknikkompetens och materialkännedom kan vi rita upp och genomföra en optimal installation efter just dina behov. För oss är det en självklarhet att alltid fokusera på hur vi tar fram den rätta, mest prisvärda och effektiva lösningen för dig som kund. 

Kontakta oss här så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt projekt!

Personerna bakom kompetensen

Mike Holmsten

Som platschef har man det yttersta ansvaret

Namn:
Mike Holmsten 

Titel:
Platschef

Hur länge har du jobbat på Interoc? 
I 2 år.

Berätta lite om vad du har för kompetens, erfarenheter och utbildning. 
Jag har jobbat inom byggbranschen i 15 år. Började som snickarlärling och gick sedan en del utbildningar, bland annat arbetsledarutbildning, samordning och ekonomi. För att sen bli arbetsledare och idag är jag platschef. 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Som platschef har man det yttersta ansvaret i projektet. Jag kollar bland annat hur produktionen går till, säkerställer hög kvalité, hanterar ekonomi, överlämnar projekt, sköter kundkontakt och har samråd med inköpare.

Vad är det roligaste med att jobba med det du gör?
Att hitta bra lösningar. Klara av de tider som sätts med underentreprenörerna och att man skapar en plan där alla är med på banan och sen att leverera tillsammans.

Utvalda referensprojekt

Fler referenser