Vi på Interoc har en bred yrkeskompetens, kombinerat med ett genuint hantverk och fokus på din vision. För oss handlar god byggservice helt enkelt om full förståelse för dig som kund och om att erbjuda rätt specialistkompetens för de byggnaderna vi arbetar med. 

Vi utför alla slags reparationer och underhållsarbeten. Bland våra kunder finns både kommunala och börsnoterade fastighetsbolag men även mindre privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi jobbar med de flesta typer av fastigheter, kommersiella, bostads- och miljonprogramsfastigheter. Vi har även en lång erfarenhet av att renovera kulturhistoriska byggnader. 

En stor del av vår serviceverksamhet utförs löpande utan fast arbetsplatsorganisation och utförs av vår personal som kommer till er med utrustade servicebilar. Många av våra kunder väljer att teckna ramavtal för att säkerställa sitt behov av byggservice. Vi har också erfarenhet av förtroendeentreprenader där vi kommer in i tidigt skede och arbetar tillsammans med dig som kund. Vi hjälper till med utredningar, budgetar och tar fram rätt konsulter, leverantörer eller underentreprenörer för att kunna leverera den mest fördelaktiga och kostnadseffektiva lösningen för dina behov.

I samarbete med våra nischbolag utför vi bland annat:

  • Om- och tillbyggnader
  • Fasad- och fönsterarbeten 
  • Stambyten
  • Lägenhetsrenoveringar i badrum och kök

Vi har specialisthantverkare inom:

  • Plattsättning
  • Mur och puts
  • Fönster och dörrar
  • Betongrenovering

Personerna bakom kompetensen

Tobias Aspegren

Fördelen med att ha varit på beställarsidan är att jag har god koll på vad de vill ha

Namn:
Tobias Aspegren

Titel:
Projekt- Projekteringsledare
Platt och Byggservice

Hur länge har du jobbat på Interoc?
Jag har varit på Interoc i 1 år, var tidigare som konsult på beställarsidan. 

Berätta lite om vad du har för kompetens, erfarenheter och utbildning. 
Jag är bra på att i tidigt skede se saker och problem, är alltid påläst och väl förberedd. Jag gillar att reda upp i oreda och att riktigt grotta ner mig och hitta struktur. Min spetskompetens är inom ROT-jobb, jag är snickare i grunden och drev byggfirma i 15 år. Efter det vart det utbildning teknisk kurs på Byggmästarföreningen. Innan jag hamnade på Interoc var jag konsult på ett företag som hjälper beställare med upphandlingsförfarandet, projekt- projektering och byggledning. Fördelen med att ha varit på beställarsidan är att jag har god koll på vad de vill ha. Är personcertifierad kontrollansvarig och fuktsäkerhetsansvarig. 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Beroende på vad jag jobbar med, är jag i produktion sitter jag som platschef och har stor del administrativt arbete på dagarna. Allt från att hålla tidplan, ekonomi, arbetsmiljö. Det är ett övergripande ansvar. 

Vad är det roligaste med att jobba med det du gör?
Det roligaste är att jag får träffa mycket människor och att jag är ute och åker mycket mellan olika arbetsplatser. Kul att få hantera många olika saker, allt från produktion till eftermarknad.


Utvalda referensprojekt

No items found.
Fler referenser