Med gedigen erfarenhet och specialiserade montörer erbjuder vi dig som professionell fastighetsägare bästa service och hållbara resultat när det kommer till dörr- och fönsterbyte.

Fönsterbyte

Vi på Interoc hjälper dig att byta fönster, montera fönster, fönsterbänkar och isolering på såväl äldre fastigheter i behov av renovering som nya bostäder och fastigheter. Vi tar oss an både mindre och större projekt. Om du tar in oss redan från start kan vi hjälpa dig att ställa rätt krav i underlagen i allt från energiförbrukning och ljudnivå till funktion. Vi kan också verifiera hur mycket dina fönster spar i energiförbrukning, hur mycket buller de dämpar och hur mycket de förbättrar luftmiljön för de boende. Vårt långsiktiga och hållbara sätt att tänka och bygga genomsyrar allt vi gör.

Montering av dörrar

Vi utför även leverans och montage av dörrar, både säkerhetsdörrar och andra dörrtyper. 

Inom Interoc Dörr & Fönster AB antar vi oss uppdrag från hela Sverige. När du anlitar oss kan vi alltid garantera en lång livslängd och god funktion.

Personerna bakom kompetensen

Olafur Jonsson

Det absolut roligaste med att jobba som marknads- och säljchef är att få ta hem ett jobb när kunden väljer kompetensen främst

Namn:
Olafur Jonsson

Titel:
Marknads-och säljchef inom dörr och fönsterbolaget

Hur länge har du jobbat på Interoc? 
Sedan 2012, precis när matchen mellan Sverige och England skulle börja spela.

Berätta lite om vad du har för kompetens, erfarenheter och utbildning.
Jag började som mitt yrkesliv som kock och har efter det jobbat som snickare, murare och servicetekniker. Jag har jobbat med dörrar och fönster sedan 2007, så jag har hunnit bygga upp ett rejält kontaktnät och en hel del erfarenhet sen dess.  

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Min arbetsdag börjar så fort jag vaknar. Då planerar jag dagen och ringer runt till kunder och konsulter för att diskutera leveranser och priser. Sedan fortsätter dagen med att besöka projekt och fortsätta effektivisera mitt arbete med jobb i bilen, jag har till exempel numera en scanner i mobilen. 

Vad är det roligaste med att jobba med det du gör?
Det absolut roligaste med att jobba som marknads- och säljchef är att få ta hem ett jobb när kunden väljer kompetensen främst. Men också att se alla personer som jag anställt och hur de har växt i sin roll och hur de har utvecklas, att få se hur alla hjälps åt i firman med sina kompetenser.


Utvalda referensprojekt

Göteborg
Östermalm, Valhallavägen
Helsingborg
Fler referenser