Interoc är idag ledande inom nyproduktion och renovering av badanläggningar, simhallar och äventyrsbad - en position vi har uppnått tack vare en mångårig och medveten specialisering. Vår långa erfarenhet gör att vi alltid kan erbjuda effektiva och hållbara lösningar efter just dina behov.

Inte bara badanläggningar

Förutom simhallsprojekt har Interoc även stor erfarenhet av nyproduktion och renovering av plattsättning i  offentliga miljöer, tvättanläggningar, spa-anläggningar, pooler och storkök. Våra specialister är vana vid att hantera de många och svåra krav som ställs av våra kunder och vi kan alltid garantera att det finns rätt erfarenhet och spetskompetens hela vägen från arbetsledning till enskilda plattsättare.

Samverkan/partnering

Att bygga simhallar och badhus är en komplex process med många svåra utmaningar och passar därmed utmärkt att utföras i samverkansform. I nästan alla fall handlar det om offentliga badanläggningar som byggs med skattemedel och det är då extra viktigt att man har möjlighet att bygga den bästa möjliga produkten till bästa möjliga pris.

Vi på Interoc Plattsättning har lång erfarenhet av och arbetar mer än gärna i samverkan med vår beställare och våra underentreprenörer för att skapa så bra utfall som möjligt i projektet.

I våra projekt som utförts i traditionell entreprenadform där vi är upphandlade som underentreprenör är erfarenheten att det tillkommit stora merkostnader för beställaren och skattebetalarna i slutändan i form av ändrings – och tilläggsarbeten när man inte har utnyttjat vår och övrig tillgänglig kompetens i tidigt skede.

Att arbeta i samverkan skapar möjlighet för en mer effektiv och trivsam byggprocess där man gemensamt kan fokusera på det viktiga i byggnation, att bygga en prisvärd och hållbar produkt som är anpassad efter dess verksamhet.

Från projektering till färdigställning

Vi på Interoc kan ta ett totalansvar, från projektering fram till färdigställd och godkänd anläggning. Våra kunder anlitar oss ofta tidigt i planeringen av renovering eller nyproduktion av badanläggningen. Det ger oss möjlighet att hjälpa dig som beställare att ställa rätt krav i underlagen - på så sätt besparar vi dig både tid, pengar och framtida problem. Vi har en bred grupp specialister så du kan tryggt beställa ditt projekt och veta att vi kommer med yrkesarbetare som kan varje arbetsmoment. Det gäller såklart för alla de omfattande entreprenader vi utför.

Kontakta oss här så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt projekt!

Interoc Plattsättning har kunder i hela Sverige. Under 2015 utförde vi b.la. Sundbybergs simhall som fick det stora kakelpriset.


Personerna bakom kompetensen

Ove Lindström

Att skapa ett resultat som uppfyller den förväntan som kunden har, det är primärt för mig

Namn:
Ove Lindström

Titel:
Jag är anställd som projektledare. 

Hur länge har du jobbat på Interoc? 
Sedan 2016.

Berätta lite om vad du har för kompetens, erfarenheter och utbildning.
Jag är nästan född i branschen. Jag började småjobba lite med bygg i 18-årsåldern, har varit fastighetsskötare och jobbat med fastighetsservice kort. På ett sommarjobb kom jag i kontakt med en kille som drev ett plattsättningsbolag och började då jobba där. Fick en bra lärare som var gammal murare och var lärling där i fyra år. Efter det startade jag en egen firma och har hoppat mellan annat men alltid stannat inom plattsättning. 

Jag jobbar med allt inom epoxykonstruktioner i samband med plattsättning och är extra förtjust i mosaikarbeten, har nog mycket mer erfarenhet inom det än många andra. Jag har bland annat hjälpt mosaikkonstnärer, det är tavlor man skapar och det lämnas åt betraktarens upplevelse. Det förhöjer känslan av att det är något speciellt man ser på, det är ett avancerat och pilligt arbete. Jag jobbar med både sötvatten och saltvattenspooler. 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Jag är för det mesta ute på arbetsplatsen och producerar för att komma vidare och effektivisera. Kontorsarbete kommer i andra hand. Jag vill vara med i hela processen när en kund betalat mycket för ett arbete, för mig är det viktigt att alltid kunna säkerställa kvaliteten. 

Vad är det roligaste med att jobba med det du gör?
Att skapa ett resultat som uppfyller den förväntan som kunden har, det är primärt för mig. 


Utvalda referensprojekt

Nacka
Fler referenser